Alle motorrijders zijn geen Hell’s Angels, een onderzoek naar de realiteit

Het hebben van een regenpak – neem het samen met u mee – een van de problemen die beginnende motorrijders scheidt van ervaren motorrijders. Ik zou moeten weten. Ik ben de laatste maar vroeger was ik de ex -. Wanneer mijn vrienden. ik kreeg voor het eerst onze fietsen en schoot naar populariteit toen we erop reden, we waren totaal onvoorbereid. Zowat het enige type uitrusting dat we hadden waren helmen en we droegen ze waarschijnlijk niet eens. Je komt er echter heel snel achter dat een helm essentieel is in de regen, omdat anders die kleine regendruppels aanvoelen als honderden scherpe spelden die je gezicht in een speldenkussenwig veranderen.

motorhelm Als je motor lang genoeg extreem is, heb je hem nodig en binnenkort moet je motor door nieuwe onderdelen worden vervangen voor zaken als onderhoud en vervanging. Ongeacht de fiets die u heeft, elke afzonderlijke fiets op een bepaald moment zal vereisen dat u nieuwe onderdelen koopt om hem te laten werken zoals het moet. Wanneer deze dag komt, in plaats van alleen de saaie standaardonderdelen te kopen, laten we u dan geld investeren in Yamaha-motorfietsonderdelen voor uw mountainbike?

Dit kan een must zijn voordat u gaat motortoeren – kijk naar uw motorfiets. Verlangen naar het hele lichaam, maar ook de uitlaat en andere essentiële delen van de camper. Je moet er kilometers mee kunnen rijden. Bij aankoop ontdekt u iets defect, u moet het meteen vervangen. De lange reis is uiteindelijk behoorlijk veeleisend voor uw motor, dus u moet controleren of deze het kan bijhouden.

Veel rijders houden van broeken die er niet uitzien als motorbeenbescherming. Ze dragen dus een denim motorbroek die eruitziet, aanvoelt en presteert als een spijkerbroek en andere katoenen crossmotorbroeken. Ze zijn luchtig, zeer comfortabel en houden je ook koeler dan een leren of synthetisch textiele broek. Maar denim-tranen biedt u gemakkelijk een beschermende hoes tegen slijtage of stoten. Een dergelijke bescherming moet worden ingebouwd.

Pak de juiste spullen in. Je krijgt een beperkte stalling tijdens motorreizen, dus zorg dat je voorrang krijgt. Overlaad niet, want dit kan een last zijn tijdens de reis. Kind dat u meeneemt de veiligheidskit, reparatiekit en de EHBO-kit. Neem ook uw benodigdheden mee. Vergeet energievoedsel en -drank niet om u te helpen opstaan.

Als dit uw eerste motorfietsaankoop is, moet u ervoor zorgen dat u uw nieuwe motorfiets comfortabel kunt modereren. Elk jaar raken veel motorrijders gewond of overlijden door onervaren en onervaren gebruikers. Alleen al het behalen van je rijbewijs geeft niet de hoeveelheid expertise die nodig is om veilig rond te reizen, vooral niet rond meer ervaren rijders of druk internetverkeer. Je moet tijd op je fiets doorbrengen en goede veiligheidsgewoonten oefenen om een ​​botsing te stoppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *